Alcopro onderscheidt zich door zijn professionele aanpak. Zo garanderen we een snelle, kwaliteitsvolle uitvoering met een minimaal snijverlies. Een ervaren project- en een werfleider volgt elk project van kortbij op. Wanneer u met ons in zee gaat,
werken wij volgens deze werkwijze:

 • 1

  Vrijblijvend advies ter plaatse.

  Op uw verzoek komen wij vrijblijvend ter plaatse voor advies over het type van vloer, de meest geschikte materiaalsoorten en de beste uitvoeringswijze voor uw vloerbekledingsproject.

  Contacteer ons voor een afspraak.

 • 2

  Wij tekenen de banenplannen uit.

  Op basis van digitale vloerplannen tekenen wij voor elke ruimte een banenplan uit. Zo krijgt u als klant een volledig zicht op de uitvoering. Bovendien benutten we maximaal het materiaal en vermijden we dus overmatig snijverlies. Hiermee minimaliseren we de afvalberg.

 • 3

  Heldere samenwerking.

  U ontvangt de uitgetekende banenplannen waarna u deze verder kan bespreken met uw architect. Wij staan open voor alle vragen en bemerkingen. Bij een goedkeuring van het plan maken we de nodige afspraken voor de planning en opvolging van de werf.

 • 4

  Volgens de regels van de kunst.

  Dankzij de uitgetekende banenplannen hebben onze plaatsingsteams alle nodige informatie bij de hand om de vloer te plaatsen. De afmetingen van elke baan is vooraf bepaald, waardoor improvisatie op de werf achterwege blijft.

 • 5

  Kwaliteitsvolle opvolging.

  Onze project- en werfleiders volgen met periodieke controles de vlotte voortgang en de kwaliteitsvolle uitvoering van het project stipt op. Met vragen kan u steeds bij hen terecht. Zij vormen uw aanspreekpunt doorheen het volledige project.